Tilbake til Clearhaus.com
Tilbake til blogg

KRISTIANIA DESIGN AS | Gir Norsk kunst og design nytt liv

KRISTIANIA DESIGN AS gir i samarbeide med aktuelle kunstnere og utvalgte kunsthus og museer, tradisjonell norsk kunst og design nytt liv. De tar utgangspunkt i originalkunst hvor de tolker gammel design og lager en mer moderne utgave.

Kristiania Design produkter er produsert av det tradisjonsrike veveriet Innvik AS, gjennom deres eksklusive Jacquard-vev, i 100 prosent norsk ull. Resultatet blir produkter i høy kvalitet for hver og en som ønsker å bringe historie inn i hjemmet sitt.

Berenike Munthe Wulfsberg i Kristiania Design sier:

“Vi ser på det som en utfordring at hvem som helst kan kopiere kunst av eldre dato og reprodusere det. Vi ønsker å hylle og tilgjengeliggjøre kunstnerne på en måte som vi tror at de selv kunne gått god for, i et tett samarbeid med museene og dets kuratorer.”

De ønsket en innløser som kunne gjøre det enkelt for kunder både i inn-og utland og oppdaterte løsninger til enhver tid.

“Vi ble anbefalt Clearhaus av vår webmaster/shopify expert. Vi hadde hørt mye bra om Clearhaus som løsning.”

Noe som er veldig viktig for Kristiania Design er at de får hjelp når de har behov for det, og at oppsettet er brukervennlig.

“Det vi synes er mest attraktivt ved Clearhaus og deres service er at de har god service, effektiv respons på support, og har en god brukeropplevelse for oss og våre kunder. Det er også enkelt og effektivt for vårt selskap å forholde seg til Clearhaus.”

Vi i Clearhaus er alltid glade for å høre gode tilbakemeldinger fra kunder, og ser frem til å gi dem en enkel og sikker innløsning i mange år fremover.

Still et spørsmål

Later
Send

Helpdesk Suggestions: