Tilbake til Clearhaus.com
Tilbake til blogg

A.C. Perchs Thehandel Norge AS | Håndplukket te fra hele verden

A.C Perchs Thehandel har hatt gleden av å betjene kunder i over 7 generasjoner. De selger te som kommer fra forskjellige steder i verden og tilbehør som kopper, krukker og sjokolade. Teen er håndplukket, slik at de sikrer seg den beste kvaliteten.

De selger produktene sine i fysiske butikker og på nettet. I 2017 bestemte de seg for å åpne en fysisk butikk i Oslo, og med dette fulgte en norsk nettbutikk og et norsk firma - A.C Perchs Thehandel Norge AS. De er opptatt av god kvalitet og unike smaksopplevelser for alle.

A.C Perchs Thehandel Norge AS er også partner med Ethical Tea Partnership, som er en organisasjon som forbedrer innkomst og liv til te-arbeidere i Afrika og Asia. Ethical Tea Partnership har så langt endret livet til over 700.000 mennesker i te-industrien, og fortsetter med å endre liv.

A.C Perchs Thehandel Norge AS var på leting etter en innløser de kunne stole på.

“De kriteriene vi hadde i tankene når vi skulle finne en innløser for våres norske nettbutikk, var at innløseren skulle være troverdig og driftsikker.”

Det er viktig for dem at de har mulighet til å integrere det de måtte ønske for å gi kundene den beste servicen og brukervennligheten.

“Det vi synes er mest attraktivt med Clearhaus er at de tilbyr en god integrasjon med alle produkter.”

“Vi er fornøyd med vår beslutning, og ser frem til en gnidningsløs betalingshåndtering med Clearhaus” sier Christian Hincheldey, styremedlem i A.C Perchs Thehandel Norge AS.

Clearhaus betjener over 33.000 Europeiske merchants med forskjellige størrelser og modeller. Uansett om du er en liten start-up eller en del av en stor kjede som A.C. Perchs Thehandel, er vi glade for å kunne betjene dine innløsningsbehov.

Still et spørsmål

Later
Send

Helpdesk Suggestions: